top of page

TAKMONTÖRER

MED 15 ÅRS

ERFARENHET.

Vi vänder oss både till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra organisationer över hela Sverige.  För oss så är det inte storleken på jobbet som är avgörande – det är resultatet vi kan leverera och där ska du som kund känna dig trygg med att vi är det bästa alternativet för dig.

 

Vi har lång erfarenhet av takläggning och tack vare denna så kan vi garantera ett utförande av allra högsta kvalitet. Om du kontaktar oss kan vi gemensamt hitta en bra taklösning som passar dig och din fastighet. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert och det som är viktigt för oss – och för dig som kund – är att den summa som står skriven på offerten också är den som gäller. Hos oss tillkommer inga dolda avgifter och detta kan du lita på.

Naturligtvis jobbar vi även mot Rot-avdraget och där du som kund kan dra av upp till 30 procent av den totala arbetskostnaden med ett tak om 50.000 kronor/år och per person. Läs mer om Rot-avdraget här.

 

Vi är även ansvarsförsäkrade hos Trygg Hansa, certifierade samt följer branschens rekommendationer för att utföra ett fackmannamässigt jobb, och du är mer än välkommen att kontakta oss redan idag genom att fylla i vår offertförfrågan. Begär gärna referenser om du vill se över tidigare jobb som vi utfört.

Inget jobb är för litet eller för stort, så tveka inte att kontakta oss för att begära en kostnadsfri offert på ditt uppdrag. För att ta fram en så bra lösning som möjligt för dig ser vi gärna att vi kan komma ut och inspektera huset på egen hand och skapa oss en bild av vilket arbete som krävs och vilken tid det kan ta att utföra. Detta gör att du får tydliga och precisa tidsangivelser på när takläggningen är färdig innan vi inleder arbetet.

DET ÄR VI SOM ÄR TAKLÄGGARNA SKÅNE

Roy Persson

Tele: 0762 169 194

Fredrik Karlsson

Tele: 0763 106 195

bottom of page